نماد سایتنماد سایت حرفه ای

راهنمای خرید پژو ۲۰۷ هاچبک و پژو ۲۰۷ SD کارکرده

راهنمای خرید پژو ۲۰۷ هاچبک و پژو ۲۰۷ SD کارکردهراهنمای خرید پژو ۲۰۷ هاچبک و پژو ۲۰۷ SD کارکرده

معرفی خودروی هاچبک ۲۰۶ در سال ۱۹۹۸ میلادی نقطه عطفی برای کمپانی فرانسوی پژو به حساب می‌ آمد. ۲۰۶ و ۲۰۶ پلاس، که با نشان ۲۰۷i در ایران عرضه شد، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۲ تولید و به فروش می‌ رسیدند. پژو نسخه ۲۰۶ پلاس را در سال ۲۰۰۹ و برگرفته از مدل اصلی ۲۰۷ برای بازار برخی کشورها مثل برزیل طراحی و تولید کرد.

پس از تحریم‌های اقتصادی که در سال ۱۳۹۰ بر ایران اعمال شد، تولید ۲۰۷ متوقف شد. اما بعد از برجام، شرکت پژو به عنوان جبران بدعهدی های خود، خط تولید این خودرو را در ایران به ارزش تقریبی ۱۱ میلیون یورو راه اندازی کرد و حق ۲۰۷ را به ایران خودرو واگذار کرد. بدین ترتیب نسخه ایرانیزه شده این ۲۰۷، مانند بسیاری از دیگر خودروهای قدیمی، متولد شد.

راهنمای خرید پژو ۲۰۷ هاچبک و پژو ۲۰۷ SD کارکرده

ایران خودرو نمونه صندوق دار ۲۰۷ جدید را نیز معرفی کرده که پس از وقفه ای تقریبا دو ساله راهی بازار شده است. در ادامه با معرفی کوتاه پژو ۲۰۷ مروری کوتاه به قیمت آن در بازار خواهیم داشت.

تفاوت های ظاهری دو سری مختلف پژو ۲۰۷

در نخستین نگاه به نسخه اصلی و ایرانیزه پژو ۲۰۷ در کنار یکدیگر تغییر گرافیک چراغ های جلو، به دلیل حجم زیادشان، بیننده را جلب خود می کند. رینگ های آلمینیومی طرح جدید که با توجه به اخبار منتشر شده، در مدل های آینده با ریگن های فولادی و قالپاق جایگزین می شوند.

چراغ های عقب و آینه های جانبی از دیگر بخش هایی هستند که تحت بازنگری ایران خودرو قرار گرفته اند. درون کابین نیز با اضافه شدن مانتور و تغییر طراحی غربیلک فرمان و پشت آمپر شاهد تفاوت هایی با مدل قدیمی تر هستیم.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید رانا کارکرده

امکانات و مشخصات فنی پژو ۲۰۷

پیشرانه مورد استفاده در تیپ های ۵ و ۶ پژو ۲۰۶ با کد TU5 بار دیگر در این خودرو بکار گرفته است. در بخش فنی این خودرو هیچ تفاوتی با پژو ۲۰۶ یا پژو ۲۰۷‌های قدیمی ندارد. این پیشرانه ۴ سیلندر خطی با حجم دقیق ۱۵۸۷ سی سی و ۱۶ سوپاپ که مدت‌هاست قلب تپنده بسیاری از محصولات ایران‌خودرو را شکل می‌دهد، قادر به تولید ۱۰۵ اسب‌بخار و ۱۴۲ نیوتون‌متر گشتاور به ترتیب در دور موتورهای ۵۸۰۰ و ۴۰۰۰ است.

ایران خودرو می گوید که شتاب ۰ تا ۱۰۰ در نمونه های جدید پژو ۲۰۷ ۱۱٫۶ ثانیه ارزیابی شده که به واسطه کوپل شدن پیشرانه TU5 با گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک AL4 یا دستی ۵ سرعته با کد BE4 رقم می‌خورد. مصرف سوخت پژو ۲۰۷i جدید در شهر ۸٫۸ لیتر، در جاده ۵٫۴ لیتر و به صورت ترکیبی ۶٫۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر عنوان شده است. در مدل های قبلی، شتاب ۰ تا ۱۰۰ اعلام شده توسط شرکت فروشنده در حدود ۹٫۶ ثانیه و حداکثر شرعت در حدود ۱۹۸ کیلومتر در ساعت عنوان شده بود.

بنابراین افت عملکرد پژو ۲۰۷ جدید حتی برای ایران خودرو نیز کاملا محرز و آشکار است و در زمان رانندگی نیز به وضوح این مسئله را احساس می کنید.

از امکانات رفاهی و ایمنی بکار رفته در پژو ۲۰۷i جدید اتوماتیک می‌ توان به ۲ عدد ایربگ برای راننده و شاگرد، فرمان هیدرولیک به همراه کلید های اینترفیس روی آن، تهویه‌ خودکار که دمای حداکثر آن در حالت گرمایش از ۲۸ درجه سانتیگراد به ۳۱ درجه افزایش یافته، پورت USB، پخش دی وی دی، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ های جلو از داخل کابین، چراغ جلو مجهز به دی‌لایت، آینه های جانبی برقی هم رنگ بدنه، ایموبلایزر، شیشه جلو و عقب برقی، صندلی عقب مجهز به ایزوفیکس، دوربین دید عقب، سنسور عقب و کروز کنترل اشاره کرد. سیستم ترمز ضد قفل ABS به همراه سیستم‌های کمکی EBD ‌و EBA، ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده و عقب دیسکی توپر، که از نقت قوت این خودرو است، از سایر موارد قابل اشاره هستند.

بیشتر بخوانید: مقایسه موتور TU5 و EF7

نکات مثبت

  • طراحی ظاهری خوب
  • مصرف سوخت و شتاب مناسب
  • امکانات رفاهی زیاد در بین رقبا
  • هندلینگ مناسب
  • ترمز های قدرتمند در نمونه های چهارچرخ دیسک
  • پیشرانه متداول

نکات منفی

  • هزینه زیاد نگهداری
  • کیفیت بد مونتاژ
  • قیمت بالای قطعات
  • گیربکس‌های تاریخ مصرف گذشته
  • ایرادات فنی بسیار
  • فضای داخلی کوچک نسبت به رقبا

منبع: دیجیاتو

خروج از نسخه موبایل