چگونه خود را قرنطینه کنیم: مراقبت از خود و پیشگیری از بیماری

چگونه خود را قرنطینه کنیم: مراقبت از خود و پیشگیری از بیماری

فکر رفتن به قرنطینه ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما این یک احتیاط ساده برای محافظت از خود و دیگران در برابر بیماری‌های مسری است. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که تحت تأثیر شیوع بیماری‌های عفونی مانند ویروس COVID-19 اخیر است، مقامات بهداشتی ممکن است توصیه کنند که برای محافظت از خودتان فاصله اجتماعی را انجام دهید، یا در ملاء عام کمنر حضور پیدا کنید. اگر در معرض این بیماری قرار گرفته‌اید، ممکن است لازم باشد تا به قرنطینه بروید یا خود را در خانه جدا کنید تا خطر گسترش عفونت به دیگران نرسد. با پزشک خود در تماس باشید و با دوستان و عزیزان خود در ارتباط باشید تا نگرانی‌های ناشی از استرس دوران قرنطینه را تسکین دهید و به شما کمک کند.

روش ۱ ) محافظت از خود با رعایت فاصله اجتماعی

الف) حداقل ۲ متر از افراد واضح و بیمار دور بمانید.

الف) حداقل ۲ متر از افراد واضح و بیمار دور بمانید.

بسیاری از بیماری‌های مسری وقتی افراد را در اطراف فرد آلوده سپری می‌کنند گسترش می‌یابد، حتی اگر آن‌ها ارتباط فیزیکی نداشته باشند. این ممکن است وقتی فرد آلوده سرفه یا عطسه کند و افراد اطراف آن قطرات بزاق یا مخاطی از بینی یا دهانش را تنفس کنند، اتفاق بیفتد. اگر در اطراف شخصی با علائم بیماری هستید ، مانند عطسه و سرفه ، از تماس با آن خودداری کنید و سعی کنید فاصله حداقل ۲ متر با طرف مقابل داشته باشید.

ب) وقتی در مکان‌های عمومی هستید، مرتباً دستان خود را بشویید.

وقتی در مکان‌های عمومی هستید، مرتباً دستان خود را بشویید.

شستن دست‌ها یکی از ساده‌ترین و موثرترین راه‌های محافظت از خود و دیگران در برابر شیوع بیماری است. اگر در یک فضای عمومی یا منطقه دیگری هستید که می‌دانید ممکن است در معرض بیماری قرار بگیرید، دستان خود را اغلب با صابون و آب بشویید. دستان خود را حداقل ۲۰ ثانیه بشویید و حتما مچ دست ، بین انگشتان دست و قسمت پشتی دستان خود را بشویید.

  • شستشوی دست‌ها پس از رفتن به دستشویی، بعد از لمس کردن سطوح (مانند میز کارها، نرده‌ها و کلیدهای روشنایی) و قبل از دست زدن به غذا یا لمس صورت بسیار مهم است.
  • طبق نظر مرکز کنترل بیماری‌ها، آب گرم و سرد به همان اندازه در شستشوی میکروب‌ها و ویروس‌ها مؤثر هستند. مهم‌ترین چیز این است که حداقل ۲۰ ثانیه از صابون استفاده کرده و بشویید. اگر پوست شما حساس است، استفاده از آب خنک می‌تواند به جلوگیری از خشکی و سوزش کمک کند.
  • اگر به صابون و آب دسترسی ندارید، دستان خود را با یک ضد عفونی کننده دست الکل تمیز کنید.

ج) دست‌های خود را تا حد ممکن از صورت خود دور نگه دارید.

ج) دست‌های خود را تا حد ممکن از صورت خود دور نگه دارید.

بسیاری از ویروس‌ها و میکروب‌ها از طریق غشاهای مخاطی در چشم، بینی و دهان وارد بدن می‌شوند. برای جلوگیری از این امر، از لمس کردن صورت خود تا حد ممکن خودداری کنید، زیرا ممکن است دستان شما با یک سطح آلوده در تماس بوده باشد.

  • اگر مجبور هستید صورت خود را لمس کنید، دستان خود را قبل و بعد با صابون و آب گرم بشویید.
  • در صورت امکان، در صورت نیاز به پاک کردن، مالش یا خراش بخشی از صورت خود از یک پارچه استفاده کنید. وقتی کار خود را انجام دادید، پارچه را دور بیندازید.

بیشتر بخوانید: چگونه می توان از ویروس کرونا جلوگیری کرد؟

د) در صورت سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید.

د) در صورت سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید.

حتی اگر فکر نمی‌کنید مریض هستید، مهم است که از افراد جامعه خود محافظت کنید و با رعایت کردن بهداشت مناسب هنگام سرفه و عطسه، مثال خوبی بزنید. دهان و بینی خود را با یک دستمال بپوشانید، سپس بلافاصله بافت آن‌را دور کنید. هنگام انجام کار دست خود را بشویید یا از ضدعفونی کننده دست استفاده کنید.

  • اگر بافتی (دستمال) ندارید یا وقت آن را ندارید که یکی را بگیرید، برروی آرنج دست خود عطسه کنید. این به شما در جلوگیری از انتشار ویروس‌ها یا میکروب‌ها در هنگام لمس چیزها با دست کمک می‌کند.

هـ) اگر در معرض خطر زیاد هستید  از مناطق شلوغ خودداری کنید.

هـ) اگر در معرض خطر زیاد هستید  از مناطق شلوغ خودداری کنید.

در بعضی موارد، مقامات بهداشت محلی می‌توانند وقایع بزرگ را لغو کنند یا توصیه کنند که افراد برای جلوگیری از شیوع بیماری، افراد حضور خود را در فضاهای عمومی محدود کنند. اگر به خصوص در برابر عفونت آسیب‌پذیر باشید، ممکن است لازم باشد که در مناطق عمومی و پرجمعیت حضور پیدا نکنید. اگر مطمئن نیستید که آیا ایده خوبی برای بیرون رفتن در ملاء عام است، از پزشک خود مشاوره بگیرید.

  • به عنوان مثال ، مرکز کنترل بیماری‌ها در حال حاضر توصیه می‌کند افرادی که در معرض خطر جدی بیماری COVID-19 هستند، باید در خانه بمانند و تا حد امکان از حظور در مناطق شلوغ خودداری کنند. این شامل افراد مسن‌تر (افراد بالای ۶۰ سال) و افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، بیماری‌های ریه یا دیابت می‌شود. افراد مبتلا به نقص ایمنی، مانند مبتلایان به ایدز، بیماران سرطانی، افرادی که از شیمی درمانی استفاده می‌کنند، یا افرادی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی را مصرف می‌کنند نیز در معرض خطر هستند.
  • اگر پزشک یا مسئولان بهداشت عمومی محلی به شما توصیه می‌کنند که در خانه بمانید، از وسایل مورد نیاز مانند هر دارویی که در حال حاضر مصرف می‌کنید، مواد غذایی و لوازم پزشکی بدون نسخه مانند بافت و داروی سرفه استفاده کنید.

و) توصیه‌هایی درباره فاصله اجتماعی از وب سایت‌های معتبر بهداشت عمومی دریافت کنید.

و) توصیه‌هایی درباره فاصله اجتماعی از وب سایت‌های معتبر بهداشت عمومی دریافت کنید.

اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که تحت تأثیر شیوع بیماری عفونی مانند ویروس COVID-19 است، برای به روزرسانی و اطلاعات به وب سایت بهداشت عمومی محلی خود مراجعه کنید. آن‌ها اطلاعاتی در مورد چگونگی محافظت از خود و دیگران در برابر بیماری ارائه می‌دهند و به شما اطلاع می‌دهند که آیا فاصله اجتماعی ضروری است یا خیر.

  • همچنین می‌توانید منابعی مانند CDC یا وب سایت سازمان بهداشت جهانی را برای اطلاعات کلی‌تر بررسی کنید.
  • بخش بهداشت عمومی محلی شما ممکن است فاصله گذاری اجتماعی را برای افراد به خصوص آسیب پذیر، از جمله افراد مسن یا افراد مصون از سیستم ایمنی، توصیه کند. در صورت وجود شواهدی از خطر قرار گرفتن در معرض بیماری، آن‌ها می‌توانند فاصله خود را با کنسل کردن رویدادهای بزرگ اجتماع یا تعطیل کردن مدارس اعمال کنند.

روش ۲) تمرین خود قرنطینه پس از قرار گرفتن در معرض بیماری

الف) اگر در معرض یک فرد آلوده قرار داشته باشید خود را قرنطینه کنید.

الف) اگر در معرض یک فرد آلوده قرار داشته باشید خود را قرنطینه کنید.

اگر می‌دانید که در نزدیکی با شخصی که مبتلا به بیماری خطرناکی مانند کرونا ویروس  بوده‌اید، ایده خوبی است برای محافظت از خود و دیگران که خود را قرنطینه کنید. اگر فکر می‌کنید در طی شیوع بیماری در معرض بیماری مسری قرار گرفته‌اید، با پزشک یا بخش بهداشت عمومی محلی تماس بگیرید و سؤال کنید که آیا باید خود را قرنطینه کنید.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا و پاسخ به سوالات والدین و زنان باردار درباره‌ی آن

ب) اگر گمان می‌کنید بیمار هستید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.

ب) اگر گمان می‌کنید بیمار هستید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر فکر می‌کنید در معرض بیماری مانند کویید-۱۹ قرار گرفته‌اید و علائم مشکوک را تجربه کرده‌اید، با پزشک خود (۴۰۳۰) تماس بگیرید و وضعیت را توضیح دهید. ممکن است آن‌ها از شما بخواهند که ارزیابی پزشکی و آزمایش انجام دهید و همچنین می‌توانند در مورد اینکه آیا قرنطینه برای شما ضروری است، به شما توصیه کنند.

  • به عنوان مثال، اگر علائمی مانند تب، سرفه یا مشکل تنفس را تجربه کردید، سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید، به خصوص اگر در مناطقی زندگی می‌کنید که کرونا ویروس فعال است

ج) به مدت ۱۴ روز در خانه یا تا زمانی که پزشک توصیه می‌کند بمانید.

ج) به مدت ۱۴ روز در خانه یا تا زمانی که پزشک توصیه می‌کند بمانید.

زمان توصیه شده برای قرنطینه کردن خود ۲ هفته است. این کار به شما زمان زیادی برای نظارت بر وضعیت خودتان می‌دهد و تعیین می کنید که آیا ممکن است خطری برای دیگران ایجاد کنید یا خیر. اگر پزشک به شما توصیه می‌کند که خودتان را قرنطینه کنید، از آن‌ها بخواهید که چه مدت نیاز دارید تا در خانه بمانید.

  • اگر علائمی دارید یا به طور رسمی به یک بیماری مسری مانند COVID-19 مبتلا شده‌اید، ممکن است لازم باشد بیش از ۲ هفته در خانه بمانید.

بیشتر بخوانید: چگونه سیستم ایمنی بدن خود را در برابر ویروس کرونا تقویت کنیم؟

د) تا حد امکان از تماس با افراد دیگر یا حیوانات خودداری کنید.

د) تا حد امکان از تماس با افراد دیگر یا حیوانات خودداری کنید.

در طول قرنطینه، این مهم است که خودتان را حفظ کنید تا خطر ابتلا به بیماری سایر افراد را نداشته باشید. حتی اگر علائمی ندارید، از بازدید افراد خودداری کنید و فاصله خود را از سایر افرادی که با شما زندگی می‌کنند، دور نگه دارید. تماس با حیوانات خانگی خود را تا حد امکان محدود کنید، از جمله نوازش کردن، تغذیه و نظافت حیوانات اهلی.

  • یک اتاق، مانند اتاق خواب خود را برای استفاده شخصی خود اختصاص دهید. افراد دیگر در خانه باید خارج از اتاق بمانند مگر اینکه کاملاً وضعیت ضروری باشد. در صورت امکان از به اشتراک گذاشتن حمام با سایر افراد در خانه خودداری کنید.
  • اگر حیوانات خانگی دارید، از یک دوست یا شخص دیگری در خانه خود بخواهید که تا پایان دوره قرنطینه شما از آن‎ها مراقبت کند. اگر مجبور به برقراری تعامل با حیوانات خانگی هستید، دست‌های خود را قبل و بعد از آن بشویید و یک ماسک صورت بپوشید.

هـ) اگر مجبور هستید با افراد دیگر در ارتباط باشید، ماسک بپوشید.

هـ) اگر مجبور هستید با افراد دیگر در ارتباط باشید، ماسک بپوشید.

حتی اگر علائم واضحی از بیماری ندارید، در طول قرنطینه خود از ماسک صورت استفاده کنید تا خطر ابتلا به عفونت احتمالی به دیگران کاهش یابد. اگر شخصی برای دیدار شما آمده است، یکی از اعضای خانواده مجبور است وارد اتاق شما شود، یا برای اینکه بتوانید اقدامات درمانی را انجام دهید و یا باید خانه خود را ترک کنید در هر صورت ماسک بزنید.

  • اگر به دلیل کمبود ماسک قادر به یافتن آن در فروشگاه‌ها نیستید، می توانید با اتصال روسری بر روی بینی و دهان خود آن‌را بدست آوردید.
  • هرکسی که در اتاق قرنطینه شما وارد شود یا نیاز به ارتباط نزدیک با شما داشته باشد، باید ماسک نیز بپوشد.

آگاه باشید: در حال حاضر، سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که حتی افراد فاقد علائم نیز در خارج از منزل از ماسک استفاده کنند تا از انتقال آن جلوگیری شود، به عنوان مثال هنگام خرید مواد غذایی.

بیشتر بخوانید: راهنمای قرنطینه: اگر به ویروس کرونا آلوده شدیم، چه کنیم؟

و) دستان خود را اغلب با صابون و آب گرم بشویید.

و) دستان خود را اغلب با صابون و آب گرم بشویید.

با شستن منظم دستان، خود و دیگران را از شیوع احتمالی بیماری در طول قرنطینه خود محافظت کنید. دستان خود را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه بشویید، خصوصاً بعد از سرفه، عطسه یا ضربات بینی. بعد از رفتن به حمام. و قبل از تهیه یا خوردن غذا.

  • اگر به صابون و آب دسترسی ندارید، از یک ضدعفونی کننده دست استفاده کنید که حداقل ۶۰ درصد الکل باشد.

ز) هر وقت سرفه می‌کنید یا عطسه می‌کنید، دهان و بینی خود را بپوشانید.

ز) هر وقت سرفه می‌کنید یا عطسه می‌کنید، دهان و بینی خود را بپوشانید.

اگر مجبور به سرفه یا عطسه هستید، با پوشاندن صورت خود با یک دستمال، از پخش مایعات به طور بالقوه آلوده از دهان و بینی خود جلوگیری کنید. اگر دستمال ندارید و قصد سرفه کردن دارید برروی آرنج خود این کار را انجام دهید.

  • دستمال‌های استفاده شده را نگه ندارید و بلافاصله آن‌ها را در یک سطل زباله انداخته و سپس دستان خود را با آب و صابون بشویید.

ح) ضد عفونی اشیاء و سطوحی که با آن‌ها در تماس هستید.

ح) ضد عفونی اشیاء و سطوحی که با آن‌ها در تماس هستید.

روزی یک بار از یک محصول تمیز کننده خانگی مانند پاک کننده ضد عفونی کننده یا مواد پاک کننده با هدف عمومی برای تمیز کردن سطحی که به طور مرتب در طول روز استفاده می‌کنید، استفاده کنید. این موارد شامل مواردی مانند دستگیره‌های درب، پیشخوان، رومیزی، کلیدهای روشنایی و صندلی توالت است.

  • هر چیزی را که در دهان خود قرار داده‌اید، مانند ظروف غذاخوری یا دماسنج، با صابون و آب گرم بشویید.

بیشتر بخوانید: ورزش منظم در شرایط انزوا نیز تاثیری مثبت بر سیستم ایمنی دارد

ط) وضعیت خود را از نزدیک کنترل کنید و در صورت تغییر هر چیزی، از کمک پزشکی کمک بگیرید.

ط) وضعیت خود را از نزدیک کنترل کنید و در صورت تغییر هر چیزی، از کمک پزشکی کمک بگیرید.

در حالی که در قرنطینه هستید، از هرگونه علامتی که ممکن است بیمار شوید یا وضعیت شما در حال وخیم شدن است، مراقب باشید. اگر متوجه علائم جدید یا بدتر شده اید، سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید و از آن مشاوره بخواهید.

روش ۳) اگر بیمار باشید دچار هدم اعتماد به نفس می‌شوید.

الف) از پزشک خود بپرسید که آیا می‌توانید به خانه برگردید یا نیاز به بستری شدن دارید.

الف) از پزشک خود بپرسید که آیا می‌توانید به خانه برگردید یا نیاز به بستری شدن دارید.

اگر تشخیص صحیحی از بیماری مسری مانند COVID-19 داشته باشید، پزشک شما نیاز دارد تا مورد خاص شما را ارزیابی کرده و براساس شرایط شما توصیه‌هایی را انجام دهد. بحث کنید که آیا با خیال راحت می‌توانید به خانه بروید و اگر چنین است، آیا باید تا زمان بهبودی در انزوا بمانید.

  • اگر پزشک فکر می‌کند که وضعیت شما به اندازه کافی پایدار هستید که به خانه بروید، در مورد چگونگی مراقبت از خود در دوره قرنطینه، دستورالعمل‌های دقیقی بخواهید. اگر یکی از دوستان یا اعضای خانواده از شما مراقبت می‌کند، از پزشک بخواهید که اطلاعات را با آنها در میان بگذارد.

ب) در خانه بمانید مگر اینکه نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشید.

ب) در خانه بمانید مگر اینکه نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشید.

اگر بیمار هستید، ضروری است که در خانه بمانید و تا حد امکان استراحت کنید. این به شما کمک می‌کند تا سریعتر بهبود یابید و همچنین از دیگران در برابر ابتلا به بیماری خود محافظت کنید. به مدرسه یا محل کار نروید و از حمل و نقل عمومی برای مراجعه به پزشک در صورت امکان خودداری کنید.

ج) اگر در خانه هم اتاقی یا با خانواده زندگی می‌کنید، در حد امکان در اتاق خود بمانید.

ج) اگر در خانه هم اتاقی یا با خانواده زندگی می‌کنید، در حد امکان در اتاق خود بمانید.

اگر می‌توانید، فضای اتاق خود را حفظ کنید و به حیوانات خانگی، بازدید‌کنندگان یا اعضای خانواده اجازه ورود به اتاق خود را ندهید.

  • در صورت امکان از شخص دیگری بخواهید تا از حیوان خانگی مراقبت کند. این امر به ویژه در صورت داشتن شرایطی مانند COVID-19 که ممکن است بین حیوانات و انسان‌ها منتقل شود بسیار مهم است.
  • برای جلوگیری از ورود به مناطق دیگر منزل، از اعضای خانواده بخواهید وعده‌های غذایی آماده و یا سایر وسایل را در بیرون در اتاق بگذارند.
  • ترجیحا باید در اتاق یک تهویه مطبوع با یک پنجره‌ای که می‌توانید باز کنید بمانید.

د) اگر مجبور هستید با افراد دیگر ارتباط برقرار کنید، ماسک بزنید.

د) اگر مجبور هستید با افراد دیگر ارتباط برقرار کنید، ماسک بزنید.

اگر خیلی بیمار هستید که نمی‌توانید از خود مراقبت کنید، هر وقت مراقبتان وارد اتاق شد، ماسک بزنید. اگر مجبور هستید از خانه خود خارج شوید، باید ماسک بزنید (مثلاً برای بازدید از مطب پزشک).

  • به سرپرستان خود بگویید زمانی که به مسخواهند وارد اتاق شما شوند ماسک بزنند.
  • اگر به دلیل کمبود ماسک قادر به استفاده از آن نیستید، به جای آن بینی و دهان خود را با دستمال یا روسری بپوشانید.

هـ) برای جلوگیری از شیوع بیماری، بهداشت مناسب را رعایت کنید.

هـ) برای جلوگیری از شیوع بیماری، بهداشت مناسب را رعایت کنید.

در حالی که در قرنطینه هستید، محیط خود را تمیز نگه دارید و اقدامات احتیاطی را انجام دهید تا عفونت خود را به دیگران در خانه خود ندهید. شما می توانید به کسانی که دوستشان دارید کمک کنید.

  • دست‌های خود را به طور مکرر با صابون و آب گرم بشویید، به خصوص بعد از سرفه، عطسه، فشردن بینی یا به حمام بروید.
  • در صورت سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید.
  • دستمال‌های استفاده شده را بلافاصله در سطل زباله بریزید.
  • موارد شخصی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید. این شامل حوله‌ها، لوازم پزشکی (مانند دماسنج و لیوان‌های دارویی)، ظروف غذاخوری و محصولات نظافت شخصی و ملافه‌های تختخواب است.
  • ضد عفونی سطوح و اشیاء که مکرراً با آنها در تماس هستید، از قبیل صندلی توالت، میز و …

بیشتر بخوانید: چگونه بر احساس انزوای دوران قرنطینه غلبه کنیم؟

و) در صورت تغییر و یا بدتر شدن علائم، فوراً با پزشک تماس بگیرید.

و) در صورت تغییر و یا بدتر شدن علائم، فوراً با پزشک تماس بگیرید.

در حالی که در قرنطینه هستید، شما یا سرپرست خود باید از نزدیک وضعیت خود را زیر نظر بگیرید. اگر دچار علائم جدیدی شده‌اید، احساس بدتری دارید و یا علائم بهبودی را بعد از مدت زمان بهبودی مشاهده نمی‌کنید، سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید. آنها می‌توانند به شما توصیه کنند که بعد از آن چه کاری انجام دهید.

ز) با پزشک خود مشورت کنید تا مشخص کنید چه زمان می‌توانید قرنطینه را ترک کنید.

ز) با پزشک خود مشورت کنید تا مشخص کنید چه زمان می‌توانید قرنطینه را ترک کنید.

طول مدت قرنطینه شما بستگی به وضعیت و علائم خاص شما دارد. حتی اگر احساس خیلی بهتری دارید، تا زمانی که پزشک وضعیت شما را بی‌خطر اعلام نکرد، خانه خود را ترک نکنید. این به شما و سایر افراد جامعه کمک خواهد کرد.

روش ۴ ) مقابله با قرنطینه

الف) به خود یادآوری کنید که احساسات ناراختی در هنگام قرنطینه طبیعی است.

الف) به خود یادآوری کنید که احساسات ناراختی در هنگام قرنطینه طبیعی است.

مقابله با شیوع بیماری خطرناک ترسناک و استرس زا است و نیاز به قرنطینه کردن خود می‌تواند این احساسات را بدتر کند. طبیعی است که از آنچه اتفاق می‌افتد احساس ترس، غم و اندوه، ناامید، تنهایی حتی عصبانی شوید. اگر هرکدام از این احساسات را تجربه کردید، سعی کنید بدون قضاوت در مورد آنها، آنها را بپذیرید.

  • همچنین اگر هیچ یک از این موارد را حس نکنید اشکالی ندارد. همه نسبت به شرایط استرس‌زا متفاوت واکنش نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: ترس از کرونا ویروس : چگونه می‌توان احساسات خود را مدیریت کرد؟

ب) در صورت سؤال یا نگرانی با پزشک خود در ارتباط باشید.

ب) در صورت سؤال یا نگرانی با پزشک خود در ارتباط باشید.

اگر نسبت به آنچه اتفاق می‌افتد احساس ترس یا عدم اطمینان می‌کنید، ممکن است پزشک بتواند باعث آرامش شما شود. در صورت سؤال از تماس با مطب پزشک خود و یا مراجعه به شخصی که در بخش بهداشت عمومی محلی خود دارید دریغ نکنید.

ج) اگر نگران از دست دادن درآمد هستید با کارفرمای خود صحبت کنید.

ج) اگر نگران از دست دادن درآمد هستید با کارفرمای خود صحبت کنید.

از دست دادن کار به دلیل قرنطینه شخصی، انزوا و فاصله گرفتن اجباری اجتماعی می‌تواند شما را تحت فشارهای مالی قرار دهد. اگر نگران هستید، درمورد وضعیت خود با کارفرمای خود تماس بگیرید. درمورد اینکه چرا لازم است کار را از دست ندهید و در صورت لزوم گواهی پزشک را تهیه کنید، به آنها توضیح واضح بدهید.

  • برخی از کارفرمایان ممکن است مایل باشند مرخصی را به کارکنان که به دلیل بیماری در قرنطینه یا انزوا قرار دارند، پیشنهاد دهند.

د) با دوستان و خانواده خود در تماس باشید.

د) با دوستان و خانواده خود در تماس باشید.

بودن در قرنطینه یا انزوا می‌تواند باعث تنهایی شود. تنها بودن در حالی که بیمار هستید می‌تواند احساس اضطراب یا ناامیدی شما را نیز افزایش دهد. از طریق تلفن ، ایمیل ، رسانه‌های اجتماعی یا تماس تصویری با دوستان و عزیزان خود برسید تا احساس راحتی کنید.

  • دوستان و عزیزان علاوه بر ارائه گوش دلسوز و کمک به تسکین تنهایی و کسالت، می‌توانند کمک عملی ارائه دهند. نترسید از یک دوست یا یکی از اعضای خانواده بخواهید که وعده‌های غذایی یا وسایل مورد نیاز شما را تهیه کنند ، از حیوانات خانگی شما مراقبت کنند ، یا به شما در کارهایی که نمی‌توانید در آن شرکت کنید کمک کنند.

بیشتر بخوانید: تا چند روز پس از بهبود علائم کرونا باید در قرنطینه بمانیم؟

هـ) فعالیت‌هایی را در زمینه کاهش استرس انجام دهید.

هـ) فعالیت‌هایی را در زمینه کاهش استرس انجام دهید.

برای مقابله با بی‌حوصلگی، اضطراب و ناامیدی، به دنبال فعالیت‌های ساده و لذت بخش باشید که می‌توانید در خانه گیر کنید. بسته به اینکه چقدر احساس خوبی دارید ، این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تماشای فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی
  • مطالعه
  • گوش‌دادن به موسیقی آرامش‌بخش
  • بازی کردن
  • مدیتیشن یا انجام حرکات کششی یا یوگا
  • کار روی سرگرمی یا پروژه‌های خلاق
  • انجام کارهای سبک خانه

منبع: wikihow

قبلی «
بعدی »

من در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کردم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مطالب اخیر