استفاده از کانسیلری درجه یک عاملی کلیدی برای داشتن یک رنگ چهره بی عیب و نقص بشمار می آید. یک کانسیلر خوب توانایی پنهان کردن تغییر رنگ های ایجاد شده در صورت، سایه روشن ها و لکه های مخفی روی پوست را داشته و می تواند بیشترین هارمونی را با پوست شما پیدا کند. از طرف دیگر،یک کانسیلر نامناسب می تواند مشکلات زیادی را برای پوست تان بوجود آورد. اکنون نگاهی خواهیم داشت به چگونگی انتخاب یک کانسیلر خوب ، متناسب با نوع پوست و دارای بیشترین تطبیق با پوست های مختلف. باور کنید انتخاب یک کانسیلر خوب راحت تر از آنیست که فکر می کنید تنها لازم است این مقاله را که راهنمایی جامع در خصوص کانسیلرهاست، مطالعه کنید.
رموز استفاده از کانسیلر و انتظاراتمان از آن:
قبل از اینکه به نحوه انتخاب و استفاده از کانسیلر بپردازیم، لازم می بینیم چند رمز مهم در خصوص چگونگی عملکرد کانسیلر را با شما در میان بگذاریم.
کانسیلر محصولی است که در نواحی تغییر رنگ داده پوست مورد استفاده قرار می گیرد(زیر چشمان، اطراف بینی و لکه هایی همچون جوش های قرمز رنگ زیر پوست که به جوش جوانی نیز معروف می باشند). این محصول جایگزینی برای تمامی دیگر محصولات پوشش پوست نیست ولی در عوض، در صورتی که با دیگر محصولات مورد استفاده قرار گیرد بهترین عملکرد را خواهد داشت.
کانسیلر می تواند بسته به اینکه سطح پوشش پوستی مورد نیاز شما چقدر است، بیشتر یا کمتر از دیگر محصولات مورد استفاده بعنوان زیرساز یا فنداسیون پوست(از جمله کرم پودرها) مورد استفاده قرار گیرد. برای موارد خیلی جزئی بهتر آنست که قبل از زیر سازی پوست با دیگر محصولات، از کانسیلر استفاده کنید و برای موارد حادتر، کانسیلر را بعد از زیرسازهای پوستی مثلاً بعد از یک کرم پودر، مورد استفاده قرار دهید.
نکته:
به طور کلی، کانسیلرها نباید بیشتر از پودرهایی زیرساز پوست ، مورد استفاده قرار گیرد چرا که در غیر اینصورت باعث ماسیدگی لایه پودر شده و به صورت دانه دانه روی پوست ظاهر خواهد شد. اگر که از کرم پودر به عنوان فنداسیون استفاده می کنید، ابتدا کانسیلر را روی پوستتان بمالید.
برای استتار قسمت های تیره رنگ پوست ، استفاده از کانسیلری که یک یا دو سایه روشن تر است کافیست و از درخشندگی ناحیه پوستی مورد استعمال به شکلی که خواسته یا ناخواسته موجب جلب توجه دیگران شود جلوگیری می کند. برخی از خانم ها بر این باورند که در صورت استفاده مجزا از کانسیلر یا زیرسازهای پوستی از جمله کرم پودر، پوست آنها طبیعی تر جلوه خواهد داد و از این رو بجای استفاده همزمان از زیرساز و کانسیلر، فقط از کانسیلر استفاده می کنند. این تکنیک تنها زمانی جواب خواهد داد که یا پوست صورت تان تقریباً بدون عیب باشد و یا اینکه کانسیلر را تنها با هدف هایلایت کردن تُنِ پوست مورد استفاده قرار دهید. اما حتی در این حالت نیز کانسیلر مورد استفاده خیلی با رنگ پوست شما تطبیق نخواهد داشت و ناحیه مزبور مشبک خواهد شد و در صورت استفاده نیز ضروریست مقدار بسیار ناچیزی مورد استفاده قرار گیرد .
میل به داشتن یک پوست دارای جلوه طبیعی واقعاً قابل درک است ولی نباید انتظار داشت عیوبی همانند جوش های پوستی و زیر پوستی(آکنه)، لکه های قهوه ای پوستی، تنها از طریق کانسیلر و بدون داشتن آرایش کافی، به سادگی قابل استتار باشد.. هر چند هنوز هم با استفاده از کانسیلر می توانید چهره ای تقریباً طبیعی داشته باشید اما حتی بهترین کانسیلرها هم محدودیت هایی دارند.
انتخاب کانسیلر مناسب:
کانسیلر را می باید بر اساس نوع کاربردش برای پوست و متناسب با نوع عوارض پوستی تان انتخاب کنید. اگر دارای پوستی خشک هستید، نباید بدنبال خرید کانسیلر مایع براق رفت زیرا که دقیقاً منجر به خشکی بیشتر پوست تان می شود. اگر که دارای پوستی چرب با منافذ بزرگ هستید به هیچ وجه سراغ کرم کانسیلرها و کانسیلرهای استیکی(یا ماتیکی) نروید چرا که موجب مسدود شدن و بزرگ تر نشان دادن منافذ پوست شده و همچنین سبب آشکار شدن چربی ها بر روی پوست صورتتان می شود. اگر که دارای لکه های قهوه ای بر روی پوست صورتتان هستید و میخواهید آنها را استتار کنید، باید بدنبال کانسیلری باشید که حداقل دارای قدرت پوشانندگی متوسط باشد. همچنین می توانید از این کانسیلر برای پوشش نقطه ها یا لکه های قرمز ناشی از جوش ها یا علائم باقی مانده از بیماری های پوستی قبلی استفاده کنید.
برای نواحی زیر چشم مطمئن باشید تا از کانسیلری استفاده کنید که بیش از یک یا دو سایه روشن تر از رنگ طبیعی پوست تان باشد؛ برای دیگر نواحی صورت، کانسیلری را انتخاب کنید که دقیقاً با رنگ محصولی که برای فنداسیون پوست از آن استفاده می کنید یکی باشد. به نظر می رسد رنگ بِژ خنثی که دارای کمی سایه متمایل به زرد است- صرف نظر از ناحیه ای که می خواهید از آن استفاده کنید- گزینه خوبی باشد؛ فقط زمانی که از کانسیلر اصلاح رنگ استفاده می کنید از سایه کانسیلرهایی که که به طور قابل ملاحظه ای صورتی، سرخ رنگ، هلویی، سفید، زرد و مسی هستند اجتناب کنید؛ هرچند کمی رنگ هلویی یا صورتی بخصوص برای مقابله با حلقه ها و لکه های ارغوانی تیره رنگ قابل قبول می باشد.
مطابق با دستورالعمل ای ذکر شده می توانید تکنیک های کاربردی را پیدا کنید که عملکرد مناسبی برای شما داشته باشد. اکنون اجازه بدهید شما را با انواع کانسیلرها و کاربردهای هر یک آشنا کنیم؛
انواع کانسیلرها:
اساساً ۲ نوع کانسیلر وجود دارد: آنهایی که بدلیل پوشانندگی مات گونه آنها دارای قدرت پوشش خوبی هستند و کانسیلرهایی که کمتر در میان مردم متداول هستند و هرچند دارای قدرت پوشانندگی محض هستند اما از ذراتی تشکیل شده اند که نور را منعکس می کنند و معمولاً برای سایه های پوستی و مخفی کردن آنها مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی که نوع نخست آنها براحتی در دسترس همگان قرار دارد و در میان تمامی برندها می توان سراغ آنها را گرفت اما نوع دوم آنها را می باید اغلب در بین برندهای گران قیمتی همچون شانل، کلینیک، لانکوم و YSL و تا حد کمی میان برندهای سطح متوسط پیدا کرد. در این مقاله ما در مورد کانسیلرهای نوع نخست صحبت خواهیم کرد و در آینده در مورد کانسیلرهای نوع دوم نیز که البته تعداد کمتری از افراد قاعدتاً از آنها استفاده می کنند، خواهیم نوشت.
انواع مختلفی از کانسیلرها موجود است و این را بدانید که اگر که دارای چندین مشکل پوستی با درجات مختلف تغییر رنگ هستید، احتمالاً نیاز به استفاده از بیش از یک نوع کانسیلر دارید؛
اما چرا نمی توان تنها از یک نوع آن استفاده کرد؟ به این دلیل که مثلاً نمی توان از یک کرم کانسیلر مرطوب کننده که برای لکه های تیره زیر چشم و پوست های خشک یا چین و چروک های دور چشم کاربرد بیشتری دارد، برای رفع و استتار جوش ها و لکه های جوشی استفاده کرد.
یک نکته دیگر، لزوم توجه به رنگ کانسیلرهاست؛ همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، برای لکه های تیره روشن زیر چشم می باید از رنگ های به نسبت روشن تری نسبت به رنگ هایی که برای استتار تغییر رنگ صورت مورد استعمال قرار می گیرند، استفاده کرد. معمولاً استفاده از یک سایه کانسیلر روشن یا تیره تر برای یک لکه پوستی یا یک نقطه قهوه ای روی پوست عمومیت دارد اما احتمالاً آن چیزی نخواهد بود که واقعاً مناسب کار شما باشد!
یکی از مشخصه های مهمی که در خصوص کانسیلر ها وجود دارد، بی بو بودن بیشتر کانسیلرهاست. این فوق العادست زیرا بی بو یا بی عطر بودن، بهترین دلیل برای توجیه استفاده از کانسیلر برای همه انواع پوست هاست بخصوص برای زمانی که می خواهید از کانسیلر برای اطراف چشمان تان استفاده کنید.
کانسیلر مایع:
بهترین کانسیلر برای پوست های معمولی، ترکیبی، چرب، حساس و پوست های مستعد تغییر رنگ
دارای قدرت پوشانندگی روشن تا تیره کامل
دارای طیفی از رنگ و روغن مرطوب، اطلسی، براق یا درخشان و مات
کانسیلرهای مایع یکی از متنوع ترین انواع کانسیلر بحساب می آیند زیرا برای تمامی انواع پوست بجز پوست های خیلی خشک کاربرد دارند. همچنین استفاده از این نوع کانسیلرها بسیار آسان است. برای استفاده سریع از آن تنها لازم است با استفاده از یک انگشت خشک و تمیز ، اسفنج و یا یک قلم آرایشی آن را روی پوست تان بمالید. اگر که ناحیه مورد استعمال نیازمند دقت بیشتری باشد می توانید از یک برس کوچک و نرم که معمولاً همراه آن وجود دارد استفاده کنید.
کانسیلر مایع بیشتر برای آکنه یا همان جوش صورت، ترجیح داده می شود زیرا کمترین خطر را برای ایجاد جوش های اضافی روی پوست دارد.
کانسیلر های مایع همچنین برای استتار چین و چروک های پوستی مطلوبند زیرا که بافت نازک آن باعث می شود که چین و چروک ها در کل طول روز مخفی مانده و خود را نشان ندهد. کانسیلرهای مایعی که دارای رنگ روغن مات هستند، ماندگاری بیشتری نسبت به کانسیلرهای مایع با رنگ روغن اطلسی دارند؛ همچنین احتمال بسیار کمی وجود دارد که این نوع کانسیلرها در کل طول روز ماندگاری خود را از دست بدهند. کانسیلرهای دارای رنگ روغن اطلسی، حرکت بیشتری روی پوست دارند اما جلوه آنها بخصوص در نواحی خشک پوست، بمراتب طبیعی تر است. یک کانسیلر مایع با رنگ روغن براق گزینه خوبی برای نواحی زیر چشم است زیرا که با درخشندگی ملایمی که دارد این ناحیه را خوب پوشش می دهد بطوری که درخشندگی آن بقدری ملایم است که در ظاهر کاملاً طبیعی به نظر می رسد.
کانسیلر استیکی یا ماتیکی:
مناسب برای پوست های نرمال، خشک و حساس
دارای قدرت پوشانندگی متوسط تا کامل
دارای طیفی از رنگ روغن اطلسی و مات پودرمانند
کانسیلر ماتیکی دقیقاً نام مناسبی برای این نوع کانسیلر است چرا که دارای ساختاریست جامد درست شبیه یک رژ لب و اغلب سرشار از رنگدانه ها و دارای بافتی کرمی و تیره می باشد. محصول را با استفاده از انگشت تان(البته باید کاملاً تمیز باشد) یا یک برس کوچک کانسیلر(همانند آنچه در تصویر زیر ملاحظه می فرمایید) روی محل مد نظر به صورت نقطه نقطه مالیده و با لبه برس آن را به محیط مد نظر بمالید.
از آنجا که قدرت پوشانندگی این نوع کانسیلر از متوسط تا تیره کاملست لذا می تواند برای پوشش لکه های متوسط تا حاد زیر چشم بسیار مناسب باشد. بهترین کارکرد کانسیلر استیکی برای نواحی زیر چشم و اطراف بینی و دهان است و همچنین برای استتار لکه های قهوه ای و قرمز و یا قرمزی پوست در این نواحی بسیار مناسب است.
بسیاری از افراد به دلیل قدرت پوشانندگی که این نوع کانسیلر در اختیارشان قرار می دهد، برای استتار آکنه ها، به آن بسیار علاقمندند اما موادی که برای ماتیکی کردن این نوع کانسیلر از آنها استفاده شده است ریسک مسدون کردن سوراخ های ریز پوست(منافذ پوستی) و بدتر کردن ناحیه پوستی مورد استعمال را بسیار بالا می برد؛ بر این اساس به دلیل مواد موم مانند بسیار زیادی که در این نوع کانسیلر وجود دارد، ما این نوع کانسیلر را پیشنهاد نمی دهیم.(باید بدانید که بسیاری از کانسیلرهای ضد جوش (آکنه) دارای رنگ های مضری هستند که شما هیچ وقت آنها را ندیده و نمی بینید؛ کسی دوست ندارد صورتی با لکه های پرتقالی یا شبیه نعناع سبز داشته باشد).
برخی از کانسیلرهای استیکی با رنگ روغن مات همچنان در سبد فروش قرار دارند اما نسبت به کانسیلرهای ماتیکی با رنگ روغن اطلسی کم طرفدارتر و در نتیجه کم فروش ترند؛ هر دو نوع کانسیلر مزبور(با رنگ روغنی مات و اطلسی) دارای ماندگاری بالا با حداقل ماسیدگی و چین و چروکند. اما مادامی که کانسیلرهای استیکی با رنگ روغن اطلسی مورد استفاده قرار می گیرد، برای تضمین ماندگاری طولانی آن می باید با پودر مورد استفاده قرار گیرد.
کرم کانسیلرها:
مناسب برای پوست های نرمال، خشک، ترکیبی یا حساس
دارای قدرت پوشانندگی متوسط تا تیره کامل
درای رنگ روغن اطلسی و کرمی
به طور کلی، کرم کانسیلرها دارای قدرت پوشانندگی متوسط تا کاملند. این نوع از کانسیلر معمولاً به صورت فشرده و در جعبه ها و ظرف های کوچک بسته بندی می شود. این نوع کانسیلر برای نواحی زیر چشم بسیار مناسب است و یکی از بهترین گزینه ها در بین انواع کانسیلرها برای پوشش تغییر رنگ های شدیدی همچون ملاسما (به لکه های قهوه ای بر روی صورت افراد بالغ و بخصوص خانم های باردار گفته می شود. معمولا دو طرف صورت درگیر است و بیشترین مکانهای درگیر گونه ها، پل بینی، پیشانی و لب فوقانی است) و یا لکه های گسترده قرمز رنگ پوستی می باشد.
قدرت پوشانندگی بالایی که می توانید از کرم کانسیلرها بدست آورید به دلیل بافت ضخیم تر و رنگدانه های بمراتب مات تر این نوع کانسیلرهاست و این بدین معنیست که در مقایسه با کانسیلرهای مایع، براحتی قدرت پوشش سطح پوست را فراهم می کند. نکته مهم اینست که در صورت عدم استفاده از یک تکنیک سایش مناسب ، کرم کانسیلر روی پوست شما بیش از حد سنگین به نظر خواهد رسید.
کانسیلر کرم ها را می توان با استفاده از انگشت، اسفنج و یا یک برس کانسیلر کوچک مورد استفاده قرار داد. با این وجود، کانسیلرهای دارای مقدار بیشتری رنگ روغن کرمی، ریسک بیشتری برای ایجاد خطوط چین و چروک و چین خوردگی روی پوست دارند و بنابراین می بایستی زمان سایش آنها روی پوست، آن را با یک پودر فشرده یا شُل مخلوط کرد و مورد استفاده قرار داد.
کرم پودر کانسیلرها:
مناسب برای پوستهای نرمال، کمی خشک، ترکیبی یا پوست های حساس
دارای قدرت پوشانندگی از روشن تا کامل
دارای رنگ روغن پودری و مات ساده (صاف)
کرم پودر کانسیلرها به طور کلی در اندازه های کوچک ارائه می شوند و برای پوستهای نرمال تا کمی خشک که مستعد ابتلا به جوش نیستند مناسبند. استفاده از این کانسیلر بسیار آسان است زیرا دارای بافتی کرم مانندبا سطح لغزش مناسب در هنگام استفاده روی پوست است و چون استفاده از آن آسان و سریع است بنابراین مالش آن روی پوست نیز می باید سریع صورت گیرد. برای استفاده از این کانسیلر می باید از یکی از انگشتانتان(که به خوبی تمیز شده است) یا یک برس کانسیلر برای مالیدن و ضربه زدن روی نواحی مورد استعمال پوست استفاده کرد.
اگر چه کرم پودر کانسیلر به دلیل پودری بودن یا رنگ روغن مات ملایمش از قدرت ماندگاری بالایی برخوردارست ولی بعد از گذشت چند ساعت از استعمال این نوع کانسیلر، شاهد افزایش خطوط چین و چروک عمیق تر روی پوست خواهیم بود. این مورد، عملکردی متناقض را برای این نوع کانسیلر ایجاد کرده چرا که ساخت این نوع کانسیلر با پودر، سبب افزایش قابل توجه رنگ روغن پودری مانند آن شده و در عوض سبب تقویت ایجاد چین و چروک های بیشتر پس از استعمال آن می شود. به همین دلیل، بسیاری از افراد کرم کانسیلرها و نوع مایع آن را به نوع کرم پودری آن ترجیح می دهند.
کرم پودر کانسیلرها به طور کلی برای استتار مواردی همچون آکنه یا استتار خشکی و پوسته پوسته شدن پوست بهیچ وجه توصیه نمی شوند زیرا مواد بکارگرفته شده جهت ساخت این کانسیلر و حس کرمی دادن به این محصول باعث تشدید جوش ها و ضایعات پوستی و رنگ روغن پودری آن نیز موجب خشکی بیشتر پوست می شود.
کانسیلرهای اصلاح رنگ:
مناسب برای ضایعات رنگی پوست(از قبیل تیرگی های آبی یا کبودی رنگ زیرچشم، قرمزی شدید یا زردی پوست) که با استفاده از فنداسیون یا زیرسازی پوست و یا استفاده از دیگر انواه کانسیلر، به شکل مناسب استتار نشده باشد.
دارای قدرت پوشانندگی از روشن ترین سطح ممکن تا بالاترین
دارای رنگ های روغنی چندگانه بسته به نوع فرمول ساخت
کانسیلر اصلاح رنگ معمولاً به عنوان آخرین راه حل و زمانی که دیگر انواع کانسیلرها توانایی کافی برای استتار و پوشاندن تغییر رنگ های شدید روی پوست را نداشته باشد مورد استعمال قرار می گیرد. این نوع کانسیلرها به طور معمول در دو نوع کرمی یا استیکی در دسترس قرار دارد؛ نوع مایع آن برای تغییر رنگ های بسیار اندک و یا به صورت ترکیبی می تواند برای رفع تغییر رنگ های شدیدتر پوست مورد استفاده قرار گیرد.
مهمترین نکته در زمان استفاده از کانسیلر اصلاح رنگ اینست که به طور مثال از آنجا که برای پوشش قرمزی رنگ پوست می باید از کانسیلر سبز رنگ استفاده کرد، ولی نمی توان برای سبزی رنگ پوست از کانسیلر قرمز رنگ استفاده کرد و این بده -بستان بین رنگ ها وجود ندارد. بهتر است اگر قصد استفاده از یک کانسیلر اصلاح رنگ را دارید، آن را قبل از استفاده از کرم پودر یا به طور کلی زیرسازی پوست، مورد استعمال قرار دهید؛ این کار باعث کمک به خنثی سازی و متعادل کردن رنگ های غیرطبیعی این کانسیلرها می شود. یادتان باشد که معمولاً این محصولات همگی باید در زیر کرم پودر استفاده شوند چرا که علاوه بر طبیعی کردن رنگ و متعادل سازی آن، پایه بسیار خوبی برای خوابیدن آرایش بر روی صورت بوده و دوام و ماندگاری آرایش را بیشتر می کند. همچنین می توانید آن را همزمان با یک کانسیلرِ رنگ پوست که دارای رنگ روغن مشابهی هستند نیز استفاده کنید بطوری که هنگام مالیدن فنداسیون روی آن ، هیچ نشانه ای از اصلاح رنگ زیر آن وجود نداشته باشد.
زمینه استفاده از تمامی اصلاح کننده رنگ ها روی آنها مشخص شده ولی در واقع تعیین دقیق زمینه مورد استفاده از هریک از کانسیلرهای اصلاح رنگ، به استعمال آزمایشی آنها و تجربه خودتان بستگی دارد؛در دامه با استفاده از تجربیات موجود، زمینه های استفاده از هر یک از انواع کانسیلر اصلاح رنگ را با یکدیگر مرور می کنیم؛
کانسیلر اصلاح رنگ ارغوانی: برای مقابله با زردی پوست
کانسیلر اصلاح رنگ زرد: برای مقابه با تُن رنگ های ارغوانی همچون حلقه ها یا زخم های تیره رنگ متمایل به ارغوانی؛ لازم به ذکر است که نوع زرد کم رنگ آن برای تیره تر کردن استخوان های گونه و ابروها مناسب است اما باید حتماً زرد کم رنگ باشد نه زرد طلایی.
کانسیلر اصلاح رنگ سبز: برای خنثی سازی قرمزی پوست، بخصوص قرمزی ناشی از روزاسه(بیماری شایع پوستی است که سبب قرمزی و تورم صورت می شود واغلب از آن با نام «آکنه بزرگسال» نیز یاد می شود).
کانسیلر اصلاح رنگ صورتی: برای خنثی سازی رنگ های آبی فام در قسمتهای نازک پوست بدن مورد استفاده قرار می گیرد . استفاده از این نوع اصلاح کننده رنگ می تواند به این بخش از پوست شما جانی دوباره بدهد.
کانسیلر اصلاح رنگ نارنجی/سالمونی: بر روی پوست های با تُن رنگی تیره تر، باعث تغییر رنگ آبی به ارغوانی تیره یا متمایل به خاکستری می شود.
چگونگی استفاده از کانسیلر:
به طور کلی، تکنیک های استفاده از کانسیلرها صرف نظر از نوع کانسیلری که استفاده می کنید، همسانند. اگر دارای پوستی خشک هستید بخصوص در نواحی دور چشمان تان، باید ابتدا پوست را با استفاده از لوسیون یا یک کرم مرطوب کننده پوست مرطوب کنید(توجه داشته باشید که نیازی به استفاده از کرم دور چشم نیست)، سپس یکی دو دقیقه صبر کنید تا روی پوست شما بنشیند و سپس از کانسیلر استفاده کنید.
با استفاده از یکی از انگشتانتا، یک برس یا اسفنج ، کانسیلر را به آرامی با ضربه های آرام به محل مد نظر به صورت نقطه نقطه مالیده و سپس به آرامی آن را به نحوی بر روی محل مد نظر بمالید که هیچ خطوط ظاهری بین کانسیلر و پوست شما یا فنداسیون مورد استفاده، دیده نشود. کرم کانسیلرها، کرم پودر کانسیلرها و کانسیلرهای مایع نباید بر روی فنداسیونی که با پودر تشکیل شده، مالیده شوند. اگر که از فنداسیون پودر استفاده می کنید، ابتدا از کانسیلر استفاده کنید و به اندازه کافی صبر کنید تا روی پوست تان بنشیند و در آخر از فنداسیون پودر استفاده کنید.
در پایان نیز بهتر است با استفاده از یک کانسیلر دارای پودر فشرده کار را تمام کنید. یک کانسیلر با رنگ روغن مات نیازی به استفاده از پودر ندارد زیرا که ممکن است ظاهر پوست تان را خشک نشان بدهد اما می توانید این کانسیلر را روی پوست تان امتحان کنید تا ببینید آیا برای شما نیز چنین است یا خیر؟ اگر که عیوب پوستی شما در حد متوسط تا خیلی زیاد است نیاز به کانسیلری با رنگدانه های خیلی قوی دارید. این نوع از کانسیلر زمانی که با یک فنداسیون خوب همراه شود عملکرد بسیار خوبی دارد و چهره ای طبیعی را از شما نشان می دهد زیرا فنداسیون به کانسیلر خاصیتی را می افزاید که روی پوست اثر چندانی از پودر یا کانسیلر به چشم نخورد. باید توجه داشت که فنداسیون ها معمولاً نسبت به کانسیلرها از طیف رنگی گسترده تری برخوردارند و این کمک می کند تا جلوه پوست را طبیعی تر و یکدست تر نشان بدهد- رنگ فنداسیون می باید با رنگ پوست شما دقیقاً مطابقت داشته باشد اما اگر ناحیه مد نظر اطراف چشم است، سایه کانسیلر می باید روشن تر باشد و اگر از آن برای لکه های تیره خارج از نواحی چشم استفاده می شود، رنگ آن می باید همانند رنگ فنداسیون یا یک نمه روشن تر از آن باشد.
زمانی که از کانسیلر برای نواحی زیر چشمان تان استفاده می کنید، سعی کنید که در کنار آن از یک رنگ روغن درخشنده یا پرجلا استفاده کنید و یا روی آن از یک هایلایتر فلورسنت که بتواند نواحی سایه دار پوست را بیشتر مخفی کند، استفاده نمایید. به خاطر داشته باشید که یک هایلایتر فلورسنت همیشه برای استفاده روی پوستهای چین و چروک خورده مورد توصیه نیست زیرا بسته به میزان درخشندگی هایلایتر، می تواند خطوط چین و چروک پوست را بیشتر نشان بدهد.
امیدواریم که بخش نخست این مقاله که در خصوص نحوه انتخاب و استفاده از کانسیلر ها بود را پسندیده باشید. با ما همراه شوید.