هایفوتراپی پوست چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

هایفوتراپی پوست چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

هایفوتراپی یا تکنیک اولتراسوند متمرکز با شدت بالا یک روش غیر جراحی و سرپایی است که بدون نیاز به دوره نقاهت برای لیفت و رفع افتادگی ابرو، گونه، شلی پوست صورت و گردن و لیفت گردن. انجام می‌شود. در روش هایفوتراپی امواج اولتراسوند در زیر سطح پوست متمرکز شده و موجب لیفت و سفتی بافت‌های شل شده پوست می‌شود. نتایج آن به تدریج رخ می‌دهد، اما چشمگیر و دراز مدت خواهد بود.

هایفوتراپی، مخفف عبارت High Intensity Focused Ultrasound است. این عبارت در فارسی به امواج فراصوت پرتوان ترجمه می‌شود. درواقع برخلاف بسیاری از روش‌های بهبود زیبایی، در هایفوتراپی این امواج فراصوت هستند که وظیفه درمانی را به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: کاشت ابرو طبیعی

هایفوتراپی یک درمان کاملاً غیرتهاجمی برای لیفت پوست است که در مقایسه با سایر روش‌های لیفت پوست، با درد بسیار کمتری همراه است. به دلیل آنکه دستگاه HIFU دارای سرعت بسیار بالایی است، درمان را در حداقل زمان به شما ارائه می‌دهد‌. پس از درمان متوجه بهبودی در پوست خود خواهید شد.

هایفوتراپی چیست؟

هایفوتراپی پوست چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

هایفو به معنای امواج اولتراسوند با فرکانس بالاست. در این روش از انرژی میکرو امواج فراصوت متمرکز برای منقبض کردن الیاف کلاژن و تحریک رشد کلاژن جدید به منظور ایجاد یک لیفت طبیعی، بدون عمل جراحی و نقاهت پس از عمل استفاده می‌شود. الیاف کلاژن به استحکام ساختارهای مختلف بدن کمک می‌کند و همچنین از جذب شدن و تحلیل رفتن ساختارهایی مانند پوست جلوگیری می‌کند. با کاهش کلاژن، پوست حالت ارتجاعی طبیعی، سفتی و استحکام خود را از دست می‌دهد و دچار خطوط ریز، چین و چروک و افتادگی می‌شود.

در روش هایفو با استفاده از امواج فراصوت، بافت پوست انرژی گرمای را دریافت کرده و منقبض شده و این موجب سفت شدن فوری آن می‌گردد. این نتایج با گذشت زمان سبب لیفت و رفع افتادگی قابل توجه پوست می‌شود. پس از هایفوتراپی، اثرات آن همچنان ادامه دارد و موجب افزایش رشد پروتئین کلاژن جدید و تشکیل ساختار مستحکم پوست خواهد شد.

هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب است؟

 هایفوتراپی در درمان شل شدگی خفیف و متوسط کاربرد دارد. این روش در سنین مختلف بین ۳۰ تا ۷۵ سال قابل استفاده است. هدف اصلی درمان با هایفو، کاهش سرعت پیری است. در نتیجه افراد جوان و زیر ۵۰ سال نیز می‌توانند از فواید این روش درمانی بهره ببرند.

این موضوع را در نظر داشته باشید که بیماران مسن که از شل شدگی شدید پوستی رنج می‌برند، کاندیداهای مناسبی برای این تکنیک نیستند و باید از روش‌های تهاجمی‌تر مثل جراحی استفاده کنند.

بیماران دیابتی، قلبی یا مبتلایان به سرطان باید پیش از شروع درمان، شرایط بیماری را برای پزشک خود شرح دهند. وجود زخم، عفونت، آکنه و ایمپلنت های فلزی نیز، شرایط درمان با هایفوتراپی را سخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد مراقبت و روش‌های نگهداری از اکستنشن مو

هایفوتراپی چه مزایایی دارد؟

 یکی از مهمترین مزایای استفاده از این روش درمانی، بی‌خطر بودن آن است. با این حال می‌توان اثر این روش را در کاهش خطوط و چین و چروک صورت، گردن، چانه و دست‌ها، تایید کرد.

با استفاده از هایفوتراپی می‌توان پوست‌های شل‌شده در گونه‌ها و پلک‌ها را سفت کرد و حتی قسمت‌های نازک شده پوست را نیز درمان کرد. دایره درمانی هایفو آنقدر وسیع است که می‌توان حتی نتایج جوان‌کننده پیش‌بینی نشده‌ای را نیز انتظار داشت.

لیفت‌کردن ابروها، از بین بردن غبغب، لیفت پوست گردن، رفع افتادگی پلک‌ها، رفع چین و چروک اطراف چشم‌ها، از بین بردن خطوط خنده و گریه و از بین بردن افتادگی زیر چانه، از جمله دلایل اصلی مراجعه بیماران و استفاده از روش درمانی هایفوتراپی است.

کوتاه بودن جلسات درمانی با هایفو از جمله دیگر خصوصیات مثبت این روش درمانی است. درواقع هر جلسه بین ۳۰ تا ۹۰ دقیقه زمان می‌برد و تنها ۲ یا ۳ جلسه درمانی باید برای رسیدن به شرایط مورد نظر، پشت سر گذاشته شود.

از سوی دیگر، عدم وجود هیچ حرکت تهاجمی بر روی پوست، نبود برش، زخم و تورم، از دیگر دلایلی است که می‌توان هایفوتراپی را در درمان‌های انتخابی بیمار قرار داد. در نظر داشته باشید که هایفوتراپی می‌تواند به صورت همزمان با بسیاری از روش‌های درمانی دیگر مثل میکرونیدلینگ، مورد استفاده قرار بگیرد.

هایفوتراپی چه مشکلاتی رابرطرف می‌کند؟

  •     لیفت و سفت شدن پوست گونه
  •     لیفت فک و چانه
  •     کاهش چروک و خطوط عمودی گوشه‌های لب
  •     بهبود خط چانه و رفع غبغب
  •     سفت شدن پوست و لیفت پیشانی
  •     لیفت و بالا کشیدن ابرو
  •     بهبود و صاف شدن بافت پوست

عوارض هایفوتراپی

هایفوتراپی پوست چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

هایفوتراپی دوران نقاهت و ریکاوری ندارد و می‌توان بعد از انجام درمان، به زندگی عادی ادامه داد. استفاده از کرم، دارو یا پماد خاصی نیز توصیه نمی‌شود. تنها عوارضی که در ۲۰ درصد از بیماران رخ می‌دهد، کمی قرمزی و تورم در محل درمان است که معمولا بعد از چند ساعت تا چند روز، برطرف می‌شود.

این عوارض ناچیز را با ریسک بی‌هوشی، خونریزی، عفونت، درد و جای زخم درمان با جراحی مقایسه کنید تا متوجه شوید که هایفو بهترین گزینه برای بیمارانی است که از افتادگی خفیف تا متوسط رنج می‌برند

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع رژ لب و ویژگی‌های آن‌ها‎

وضعیت بیمار پس از هایفوتراپی چگونه است؟

هیچ‎گونه دوره نقاهت و بهبودی مرتبط با این روش غیر تهاجمی وجود ندارد، بنابراین بیماران قادرند بلافاصله فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرند. اغلب پس از درمان، بیمار متوجه نتایج فوری و محسوسی در سفتی پوست خود می‌شود.

آیا هایفوتراپی با درد همراه است؟

عوارض هایفو بسیار اندک است. میزان احساس درد و ناراحتی این درمان از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. بیشتر بیماران مرحله دریافت انرژی گرمایی را به خوبی تحمل می‌کنند. هر درد یا ناراحتی همراه با این روش، موقتی بوده و معمولاً فقط در طی عمل بروز خواهد کرد.

اثرات هایفوتراپی تا چه مدت باقی می‌ماند؟

هایفوتراپی پوست چیست و چه عوارض و مزایایی دارد؟

بیماران می‌توانند برخی از اثرات اولیه درمان و لیفت صورت را مشاهده کنند. سفت شدن پوست در طی ۳ تا ۴ ماه رخ می‌دهد و کلاژن‌های جدیدتر با کلاژن‌های قدیمی جایگزین می‌گردد. فرایند بازسازی کلاژن تا ۶ ماه پس از شروع درمان ادامه خواهد یافت. روند پیری با همین سرعت ادامه دارد، اما نتایج هایفوتراپی دائمی بوده و محو نخواهد شد.

انجام هایفوتراپی چقدر طول می‌کشد؟

طول مدت درمان بستگی به منطقه تحت درمان و برنامه درمانی منحصربه فرد شما بستگی دارد. به عنوان مثال هایفو تراپی کامل صورت تنها حدود یک ساعت طول می‌کشد، از این رو این درمان فرصت وقت زیادی نمی‌برد.

بیشتر بخوانید: کانتور صورت چیست و چگونه انجام می‌شود؟

آیا هایفوتراپی روشی ایمن است؟

با دستگاه اولتراسوند متمرکز با شدت بالا (HIFU)، دستیابی به نتایج بسیار عالی برای رفع غبغب و چانه، بهبود خط خنده، کاهش چین و چروک‌های کنار چشم و سفت شدن و جوان سازی پوست در مناطق هدف امکان‌پذیر شده است. تا کنون هایفوتراپی برای صدها هزار نفر از مردم در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب اخیر