نماد سایتنماد سایت حرفه ای

۸ ویژگی کارآفرینی که منجر به موفقیت می‌شود

8 ویژگی کارآفرینی که منجر به موفقیت می‌شود8 ویژگی کارآفرینی که منجر به موفقیت می‌شود

کارآفرینی می‌تواند یکی از رضایت بخش‌ترین مسیری باشد که می‌توانید طی کنید. آیا آرزو دارید که کسب و کار شخصی خود را شروع کنید و چگونه ممکن است دنیا را تغییر دهد؟ آیا به دنبال راهی سریع‌تر و سازگارتر برای موفقیت در کارآفرینی خود هستید؟

شاید شما هم اکنون در مسیر خود هستید و به دنبال بهترین روش‌ها برای موفقیت در کسب و کار فعلی‌تان هستید، در حالی که بر زمان خود کنترل دارید و به دنبال شادی و خوشبختی در زندگی خود هستید.

چه در حال حاضر یک کارآفرین باشید یا مایل هستید که یکی از آنها باشید، ابزارها، نکات و تکنیک‌هایی با آزمایش زمان وجود دارد که می‌توانید آنها را به کار بگیرید تا بتوانید از موفقیت شخصی و مالی بیشتری در کنار پاداش و رضایت نهایی که کارآفرین بودن به شما می‌دهد، لذت ببرید.

در این مقاله با ویژگی‌های کارآفرینی آشنا می‌شوید که به شما کمک می‎کند یک کارآفرین موفق شوید.

۲ قانون اساسی برای کارآفرین بودن

قانون شماره ۱) ذهنیت ابزار موفقیت اساسی شماست

به عنوان یک کارآفرین، پرورش یک ذهنیت مثبت و مولد باید اولین هدف شما باشد و یک ویژگی اساسی باشد که روزانه روی آن کار کنید.

طرز فکر سنگ بنای موفقیت است. هنگامی که در مسیر موفقیت کارآفرینی با چالش‌های اجتناب ناپذیری روبرو می‌شوید، شروع با ذهنیت مثبت همیشه بهترین دفاع شما خواهد بود.

به گفته استاد روانشناسی و نویسنده استنفورد، دکتر کارول دوک ( Dr. Carol Dweck)، یکی از مقامات برجسته در زمینه ذهنیت در جهان، دو نوع ذهنیت وجود دارد: ذهنیت ثابت و ذهنیت رشد.

ذهنیت ثابت این اعتقاد را دارد که شما با ویژگی‌های خاصی متولد شده‌اید و آنها غیر قابل تغییر یا تغییرناپذیر هستند.

با این حال، تمرکز اصلی دکتر دوک پیرامون ذهنیت بر ایجاد ذهنیت رشد است: اعتقادی که می‌توان با تعهد، پایداری و کار، یادگیری مهارت‌ها و توانایی‌های جدید را تقویت کرد.

با تعهد به ذهنیت رشد، با دسترسی به منابع ذهنی نامحدود که برای موفقیت درازمدت به آن نیاز خواهید داشت، به یک نیرو غیر قابل توقف تبدیل می‌شوید.

قانون شماره ۲) طرز فکر + استراتژی = فرمول موفقیت شما

با داشتن ذهنیت مثبت و مثمر ثمر، می‌توانید استراتژی‌های مورد نیاز و انتخابی خود را برای راه‌اندازی و رشد کسب و کارتان به راحتی انجام دهید.

یک مربی یکبار  چیزی را به من گفت که همیشه در ذهنم باقی ماند:

“مثبت‌ترین طرز فکر فقط زمانی ارزشمند است که شما در مورد استراتژی‌ها درست عمل کنید و به نوبه خود، استراتژی‌های مناسب موقتی هستند اگر ذهنیت مثبتی نداشته باشید. ذهنیت + استراتژی = موفقیت.

بسته به شغل‌تان، چندین استراتژی در اختیار خواهید داشت. هدف این مقاله این نیست که به شما استراتژی‌های خاصی برای بازار یا صنعت حوزه‌تان ارائه دهد.

آنچه در اینجا خواهید آموخت، استراتژی‌های کلی است که برای هر کارآفرین، برای هر مشاغل و در هر زمانی قابل اعمال خواهد بود.

در ادامه این مطلب از حرفه‌ای 8 ویژگی کارآفرینی برای موفقیت را بیان می‌کنیم:

۸ ویژگی کارآفرینی که منجر به موفقیت می‌شود

۱) کمی وسواس داشته باشید (خوب، شاید بیش از کمی)

کارآفرینان به یکی از دو دلیل اصلی یک کار را شروع می‌کنند:

اولین مورد این است که کارآفرینان پرشور هستند. ما می‌خواهیم با چشم‌اندازهای خود، جهان را تغییر دهیم و وسواس داریم که یک کاتالیزور و محرک تغییر باشیم.

دیگر این که ما می‌توانیم راه‌حلی برای یک مشکل و راهی برای سرمایه گذاری (بخوانید: کسب درآمد) از این ایده بدست آوریم.

به طور معمول، کارآفرینان هر دوی این دلایل را دارند، اما اشتیاق به تغییر، موفق‌ترین آنها را هدایت می‌کند. ما “چرا” بسیار بزرگی برای انجام کاری که انجام می‌دهیم داریم.

داشتن دید روشن به شما انگیزه می‌دهد که هر روز از رختخواب خارج شوید و تأثیر خود را بر جهان بگذارید. بنابراین، در مورد اینکه چرا در این سفر هستید کاملاً روشن باشید. سپس پیش بروید و کمی وسواس به خرج دهید و از مزایای اشتیاق خود بهره‌مند شوید.

بیشتر بخوانید: بهترین تکنیک و راهکار برای حفظ کارکنان خوب

۲) هر روز با هرچه دارید خود را نشان دهید

جیم روح (Jim Rohn) یکبار این جمله انگیزشی را گفت:

“آنچه انجام آن آسان است، انجام نداندنش نیز آسان‌تر است.”

برای دستیابی به اهداف خود به عنوان یک کارآفرین، انضباط اساسی لازم است. یکی از بزرگ‌ترین مواهب کارآفرینی توانایی کنترل سرنوشت شماست. اگر انتخاب‌های خوبی درمورد اینکه زمان خود را برای چه کاری صرف کنید. می‌توانید کارها را سریع و به طور کارآمدی را انجام دهید و به شما برای مراقبت از خود، خانواده، تفریح و سایر موارد زندگی مهم‌تر از یک کسب و کار موفق، فرصت می‌دهد.

مین پنهان کنترل سرنوشت شما این است که به تعویق انداختن کارها برای ما بسیار آسان است، مخصوصاً بدون هیچ مسئولیتی. تأخیر می‌تواند آفت موجودیت ما باشد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های موفقیت در کارآفرینی نظم و انضباط است.همچنین یکی از دشوارترین روش‌های تعلیم برای بسیاری از ما است.

بپذیریم که روزهایی وجود دارد که شما فقط “دلتان نمی‌خواهد”. اما نمایش باید ادامه داشته باشد. آن لحظات شما را ملزم می‌کند که قوی‌ترین طرز فکر و نظم و ترتیب خود را مثل یک برنامه صبحگاهی انجام دهید.

۳) مجموعه ای از برنامه‌های صبحگاهی ثابت، سازنده و “غیر قابل مذاکره” را تمرین کنید

یکی از مهم‌ترین عناصر بهره‌وری “تسلط بر صبح خود” است. اگر بر صبح خود مسلط باشید، بر روز خود نیز مسلط خواهید شد. اگر بر روز خود مسلط باشید، بر زندگی خود نیز مسلط خواهید شد.

این در فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما در ادامه برخی از فعالیت‌هایی را می‌گوییم که می‌توانید در برنامه صبحگاهی خود بگنجانید:

تمرین یک برنامه روزمره صبحگاهی باعث بهره‌وری بیشتر می‌شود، مهارت‌های نظم و انضباط شخصی‌تان را تقویت می‌کند.

ایجاد یک برنامه روزمره صبحگاهی بدون وقفه و غیر قابل مذاکره از با ارزش‌ترین و خلاق‌ترین منبع شما محافظت می‌کند: وقت شما.

۴) ماندگاری وقتی همه چیز شکست می‌خورد غالب می‌شود

یک واقعیت خشن که هر کارآفرینی با آن روبرو خواهد شد، همان چیزی است که ما آن را “ضربه زدن به دیوار” می‌نامیم.

برخورد به دیوار می تواند اشکال مختلفی داشته باشد، از جمله بلوک‌های خلاقانه، احساس اینکه ایده‌های شما تمام شده است، یک مانع تجاری یا مالی یا یک چالش شخصی که سعی در تمرکز شما دارد. خیلی دوست دارم به شما بگویم که می‌توانید از برخورد به دیوار جلوگیری کنید، اما واقعاً نمی‌توانید.

خب شما درباره‌ی این چه کار می‌کنید؟

اینجاست که صفات و خصوصیات قبلی کارآفرینی مطرح می‌شود. این نظم که صرفاً هر روز با هرچه دارید نشان دهید قدرتمند است.

در کتاب هنر (The War of Art)، استیفن پرسفیلد ( Stephen Pressfield) با قدرت و بلاغت این ایده را در کتاب راهنمای الهام بخش و زمینی خود برای هرکسی در فضای خلاق، که شامل کارآفرینان است، ارائه می‌دهد. پرسفیلد از این مسئله به عنوان “مقاومت” یاد می‌کند و راه حل صرفاً پایدار بودن است، یا به قول خودش: “انجام کار”

۵) یک یادگیرنده همیشگی باشید

گرسنه بمان ولی در اوج بازی خود بمانید.

در جامعه مبتنی بر اطلاعات امروز، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها درهر لحظه تغییر می‌کنند. بنابراین، برای موفقیت شما بسیار مهم است که باید به‌روز باشید و در جدیدترین پیشرفت‌های حوزه خود آگاه باشید.

خواندن کتاب (یا گوش دادن به آن) به همان اندازه مهم است که به شما الهام می‌بخشد و به جریان اندیشه‌های جدید کمک می‌کند.

هنگامی که شما زندگی‌نامه کارآفرینان موفق را مطالعه می‌کنید، متوجه خواهید شد که یادگیری و خواندن روزانه بخشی غیرقابل بحث در فرمول موفقیت آنهاست.

بیشتر بخوانید: ۵ روش برای بهبود عملکرد کاری

۶) افزایش مهارت‌های افراد

گاهی اوقات اداره یک کسب و کار می‌تواند بسیار غیر قابل کنترل باشد. مشتریان و اعضای تیم همه به نوعی از وقت شما نیاز دارند. اگرچه داشتن تیم مناسب می‌تواند باعث هرج و مرج شما شود، همچنین یادگیری مدیریت آن تیم نیز به تلاش و صبر نیاز دارد.

بنی آدم اعضای یکدیگراند. این به یک تیم احتیاج دارد. جامعه؛ جنبشی برای ایجاد قبیله خود و ایجاد نهایت رضایت، موفقیت و آزادی که شما به عنوان یک کارآفرین می‌خواهید. برای ایجاد واقعی تأثیر قابل توجه در جهان، شما به موارد دیگری بیش از خود شما نیاز خواهید داشت.

از آنجا که همه چیز در کارآفرینی موفق به تعامل انسانی نیاز دارد، مهم است که مهارت‌های ارتباطی و رهبری خود را تیزتر کنید. این به شما این امکان را می‌دهد فرهنگ‌ها و انواع مختلف شخصیتی را که در مسیر خود با آن روبرو می‌شوید، در خود جای دهید.

۷) بردباری‌های کوچک را در راه خود و تیم‌تان به کار گیرید

وقتی در تلاش برای دستیابی به اهداف بزرگ هستید، فراموش کردن موفقیت‌های کوچکتر در طول مسیر آسان است.

کارآفرینان تمایل دارند موفقیت خود را براساس دستیابی به اهداف بزرگتر بسنجند. اما این گام‌های کوچکی است که هر روز برمی‌دارید و در نهایت تفاوت ایجاد می‌کند.

در پایان هر روز (یا در طول برنامه صبحگاهی خود) کمی وقت بگذارید تا بردهای خود را از روز قبل تصدیق کنید. این مهم است که باید برای خود و همچنین اعضای تیم انجام دهید.

همه دوست دارند از آنها قدردانی شود. وقتی وقت بگذارید تا موفقیت‌های کوچک و بزرگ اعضای تیم خود را تصدیق کنید، روحیه تیم و شرکت شما اوج می‌گیرد. با این کار لذت ببرید! این تفاوت زیادی در عملکرد کلی، بهره وری و حتی سلامت تیم شما ایجاد می‌کند.

۸) به یاد داشته باشید که در این کار از خود مراقبت کنید

کارآفرینان به دلیل قرار گرفتن در یکی از دو دسته مربوط به مراقبت از خود، بدنام هستند.

اولین مورد همیشه مراقبت از همه چیز و اطراف هستند در حالی که از توجه و مراقبت یکسان از خود غافل هستند.

گزینه دوم این است که چنان وسواسی در مورد کار و مأموریت زندگی‌شان انجام می‌دهند که سایر قسمت‌های مهم زندگی آنها از تعادل خارج می‌شوند.

اگر شما یک کارآفرین هستید (یا یک مشتاق)، این احتمال وجود دارد که شما در برخی از مواقع یکی از این دو وضعیت را داشته باشید یا با آن روبرو شوید. هیچ کدام به خصوص سالم نیستند. و هیچ یک از آنها با گذشت زمان سطح بالایی از بهره وری پایدار را ارائه نمی‌دهند.

زمانی را در نظر بگیرید که مراقب خود باشید در حالی که آرزوها و هدف زندگی خود را در قالب سفر کارآفرینی دنبال می‌کنید. این به معنای خوردن سالم، نوشیدن آب فراوان، استراحت در طول روز، ورزش منظم، مداوم و خواب زیاد و گذراندن وقت با خانواده و دوستان است.

سخن پایانی

صرف نظر از اینکه برای اولین بار در یک سفر هیجان انگیز و پرتحرک کارآفرینی قدم گذاشته‌اید، یا اگر یک کارآفرین باتجربه هستید، یا حتی اگر جایی در این بین اهستید، کمی وقت بگذارید تا ارزیابی کنید در کدامیک از این مناطق هستید.

به خود فرصت دهید که موقعیت کنونی‌تان را مرور کنید و صادقانه ارزیابی کنید. اگر در چنین مناطقی با وضوح و روشنی روبرویید، از دوستان، اعضای خانواده‌تان و اعضای تیم‌تان بپرسید که چگونه خود را ﺁماده کرده‌اید. شاید از چیزی که در مورد خودت کشف کردی تعجب کنید.

چه زمینه‌های دیگری در زندگی و تجارت شما مهم است؟

به یاد داشته باشید که جهت‌یابی موفقیت آمیز در دنیای کارآفرینی نیاز به ارزیابی مجدد دارد. چیزی به عنوان جدا بودن زندگی و تجارت شما وجود ندارد. این دو با هم ارتباط صمیمانه دارند.

هنگامی که تعادل مناسب خود را پیدا می‌کنید، نتایج می‌تواند در سطوحی که شاید هنوز تصور نکرده‌اید، الهام بخش و پاداش‌آور باشد.

منبع: LifeHack

خروج از نسخه موبایل