نماد سایتنماد سایت حرفه ای

نحوه ی افزایش رتبه الکسا

نحوه ی افزایش رتبه الکسانحوه ی افزایش رتبه الکسا

چگونه می‌توان رتبه الکسا را افزایش داد؟ رتبه‌‍ی الکسا برای کسب و کار معیار مهمی می باشد. بسیاری از سرمایه گذاران ، تبلیغ دهندگان و شرکای تجاری از رنک الکسا به عنوان یک معیار عمومی برای ارزش‌گذاری وبسایت شما استفاده می‌کنند. به همین خاطر هرچه رنک وبسایت شما بهتر باشد،  درآمد شما افزایش پیدا می کند.

اگه با نحوه ی عملکرد سایت الکسا آشنایی ندارید و یا تازه کارید به صورت خلاصه می‌‍توان گفت :معیاری است که به صورت خلاصه عملکرد یک وبسایت را نسبت به سایر وبسایت ها ارائه می‌دهد. به نوعی ، رنک الکسا نشان دهنده‌ی اعتبار وبسایت شما می‌باشد.

رتبه الکسا چیست؟

رتبه الکسا محبوبیت وبسایت شما را نسبت به سایر وبسایت‌ها تخمین می‌زند. در واقع رنک الکسا وضعیت وبسایتمان را در مقایسه با سایر وبسایت‌ها نشان می دهد. از آنجا که رتبه ی وبسایت نسبی است، رتبه ی وبسایت ،علاوه بر بازدیدکنندگان آن وبسایت، به بازدیدکنندگان سایر وبسایت‌ها نیز وابسته است.

الکسا چگونه اطلاعات مورد نیازش را بدست می‌آورد؟

الکسا به اطلاعات ترافیکی میلیون‌ها نفر از مردم جهان دسترسی دارد. با استفاده از این اطلاعات تعداد بازدیدکنندگان هر وبسایت را تخمین می‌زند.برای افزایش دقت در تخمین باید ترافیک های جعلی و هرزنامه ها شناسایی شوند که این عمل نیاز به انجام محاسبات پیچیده ای دارد.

رتبه الکسا چگونه محاسبه می شود؟

الکسا هر روز،میانگین بازدید روزانه و میانگین بازدید سه ماه گذشته از صفحات وبسایت را تخمین می زند. سایتی که ترکیب بیشترین تعداد بازدیدکننده روزانه و بازدید از صفحه را در ۳ ماه گذشته داشته باشد ،در رتبه ۱ قرار می گیرد. سایت هایی با حداقل رتبه در این رنک حداقل ۳۰ میلیون بازدید روزانه به صورت میانگین دارند. سایت هایی که در سه ماه گذشته بازدید کننده ای نداشته اند، از طرف الکسا مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار نمی گیرند.

تعداد بازدیدکنندگان یک سایت چگونه بر رتبه الکسا تأثیر می گذارد؟

اگر بخواهیم رتبه الکسای سایتی را به نسبت بازدیدکنندگانش مقایسه کنیم ، نمودار آن به صورت شکل زیر خواهد بود:

نمودار بالا مربوط به google.com می باشد. همانطور که مشاهده می کنید این وبسایت به خاطر بازدیدکنندگان زیادش در رتبه ی ۱ این رده بندی قرار دارد. همانطور که از نمودار مشخص است هرچه به سمت راست می رویم تعداد بازدیدکنندگان کاهش می یابد و رتبه ی وبسایت افزایش پیدا می کند. نکته‌ی مهمی که باید به آن توجه کرد این است که، تغییر کمی در تعداد بازدیدکنندگان در سمت راست نمودار می تواند رتبه آن را به میزان قابل توجه ای تغییر دهد.

با این‌حال هرچه به ابتدای نمودار نزدیکتر می‌شویم، برای بهتر شدن رتبه به بازدیدکنندگان بیشتری نیاز داریم. تفاوت بسیار زیادی بین تعداد بازدیدکنندگان رتبه ی ۱۰ و یک سایت با رتبه ی ۲۰۰ می باشد.هرچه به ابتدای نمودار نزدیکتر شویم رقابت سخت تر می شود.

افزایش دقت رتبه‌بندی الکسا

برای بدست آوردن رتبه‌ی دقیق‌تر شما می‌توانید معیارهای وبسایت خودتان را در الکسا تعریف و تایید کنید. با این‌کار الکسا به جای رتبه‌بندی براساس معیارهای خودش، با معیارهای وبسایت شما تخمین رتبه‌بندی را انجام می‌دهد. تعیین و تأیید معیارهای سایت شما رتبه دقیق تری را ارائه می دهد ، اما لزوماً رتبه بهتری نیست!

چگونه رنک الکسا سایت خود را ارتقاء دهیم؟

چندین تکنیک برای ارتقای رنک وبسایت وجود داردکه در ادامه ی این مقاله به‌ آن‌ها می‌پردازیم:

تولید محتوای مناسب

تولید محتوای جذاب ، بکر و به‌روز  برای مخاطبین ارزش زیادی دارد. محتوایی که این قابلیت ها را نداشته باشد در جذب مخاطبان موفق نخواهد بود. وقتی محتوا برای خوانندگان جذاب باشد آن‌ها همواره  وبسایت شما را دنبال خواهند کرد. در بسیاری از موارد لینک مطالب جذاب شما را با دیگران به اشتراک می گذارند که باعث سرازیر شدن مشتریان بالقوه به سمت وبسایت شما می گردد. علاوه‌بر‌این محتوای با کیفیت در جستجوهای google جایگاه بهتری کسب می کنند. قرار گرفتن در صفحات اول google باعث می شوند مخاطبین راحتتر شما را پیدا کنند .

لینک های خارجی

وبسایت‌های بیشتری را با موضوع مشابه به سایت خود لینک کنید. به‌عبارت‌دیگر سایت های دیگر ورودی به سمت وبسایت شما خواهند بود. این‌اقدام علاوه بر اینکه به google در رده‌بندی جایگاه شما کمک می‌کند، باعث افزایش اعتبار وبسایت شما می گردد. این تاکتیک زمانی موثر خواهد بود که محتوای وبسایت شما جذاب باشد. زیرا عامل اصلی افزایش رنک، بازدیدکنندگان وفادار و همیشگی وبسایت شما هستند. چرا مخاطبی باید به سایتی که محتوای مناسب و باکیفیتی ندارد، سر‌ بزند؟

لینک های داخلی

لینک های داخلی ، لینک های هستند که از صفحه‌ای در وبسایت شما به صفحه ی دیگری از سایتتان لینک می‌شوند. لینک‌های داخلی بازدیدکنندگان‌تان را با دیگر مطالب مرتبط درگیر می‌کند. آنها همچنین به لینک‌های سایت کمک می کنند ، این لینک‌های فرعی ،زیر لینک صفحه اصلی در موتور جستجو نمایش داده می‌شوند. در این استراتژی نیز محتوای مناسب حرف اصلی را در جذب مخاطبین وبسایت شما می‌زند.

در کل ، لینک های خارجی (ورودی از سایت های دیگر) و داخلی به موتورهای جستجو کمک می کنند تا محتوای سایت (های) شما را درک کنند و براساس آن محتوا را برای بازدیدگنندگان ارزش گذاری کنند. اما در استفاده از این استراتژی باید دقت کنید و  از لینک دهی به طور مناسب استفاده کنید. لینک بیش از حد می تواند اعتبار یا خوانایی سایت شما را کاهش دهد و ممکن است توسط موتورهای جستجو جریمه شود.

انتخاب کلمات کلیدی مناسب

کلمات کلیدی را انتخاب کنید که باعث جلب بازدیدکنندگان رقبای شما به سمت وبسایتتان گردند. با کمی تحقیق در مورد کلمات کلیدی می توانید درک کنید که مخاطبان شما به دنبال چه هستند. به نوعی ، تحقیق در مورد کلمات کلیدی به معنی خود را به جای مشتری گذاشتن است. شما باید یاد بگیرید از دید مشتری صحبت کنید، فکر کنید و نیاز های مشتری را کشف کنید. شما باید در قرار دادن کلمه ی کلیدی در مکان مناسب دقت کنید تا توازن با توجه به استراتژی The 5 Fingers of SEO برقرار شود.

بررسی استراتژی سایت های برتر

استراتژی بازاریابی رقبا را درک کنید و بدانید چه عواملی موثر است. تجزیه تحلیل راهکارها و معیارهای رقبایتان و مقایسه ی آن ها با معیارهای خودتان می تواند باعث یافتن استراتژی هایی بهتری گردد.علاوه‌بر‌این تحلیل معیار سایر رقبا باعث آشنایی بیشتر شما با روند این کسب و کار می‌گردد و موجب می‌شود با آگاهی بیشتر تصمیمات شغلی بگیرید که بر موقعیت شما در بازار تأثیر مثبت خواهد گذاشت.

SEO

از عملکرد برتر سئو در وبسایت خود پیروی کنید. سئو یک استراتژی بسیار مهم است که باید به آن خیلی توجه کنید.سئو به بهبود وضعیت سایت بسیار موثر بوده و شامل دو بخش داخلی و خارجی می‌شود. فرآیندهای مربوط به سئو بیشتر بر روی عوامل داخلی تاکید دارد که شامل بهبود ساختار وبسایت و همچنین قالب آن می‌شود. سئو خارجی هم به معرفی سایت شما بر روی سایر سایت‌ها و فرآیند بک لینک سازی مثبت گفته می‌شود. در حالت کلی، سئو وضعیت سایت شما را در گوگل بهبود خواهد بخشید. بدون داشتن تجربه کاربری خوب ، امید چندانی به حفظ یا تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان خود نداشته باشید.

سئو شامل کارهای بسیار مهمی است که به موتور جستجو برای راحت تر یافتن وبسایت شما کمک می کند .این کارها می توانند شامل درج واژه های کلیدی، شرح متا، عنوان جستجوگر، به روزرسانی مطالب، ایجاد امکان اشتراک مطالب و.. باشند.

بهتر است بخوانید : خدمات سئو سایت چیست و چرا اصول SEO مهم است؟

همه تکنیک های فوق به نوعی علاوه بر بهبود رتبه الکسا، موجب بهبود رتبه سئو وبسایت و میزان ظهور کلمات کلیدی و لینک سایت در صفحه جستجوی موتورهای جستجوگر اصلی مثل گوگل می شود.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. با نظراتتون به ما را در بهتر شدن کمک کنید.

منبع : Alexa

خروج از نسخه موبایل