برای سهولت کار برای ما، گوگل ویژگی بهروزرسانی خودکار برنامهها را در فروشگاه گوگل اضافه کرده است. با استفاده از آن، برنامهها باید به طور خودکار در پس زمینه بهروز شوند. با این حال، این ویژگی بسیاری از کاربران اندروید را ناامید کرده است زیرا به نظر نمیرسد که بهروزرسانی خودکار برای آنها مفید است. اگر با این مشکل روبرو هستید، ۹ روش زیر را بررسی کنید تا برنامهها را به صورت خودکار بهروز نکند.
ویژگی بهروزرسانی خودکار اگر به درستی کار کند بسیار جالب توجه است. برای بررسی بهروزرسانی های موجود، نیازی به باز کردن مکرر فروشگاه گوگل ندارید. بیایید روشهای رفع مشکل بهروزرسانی خودکار فروشگاه گوگل را بررسی کنیم.
قبل از اینکه راهحلهای زیر را امتحان کنید، به شما توصیه میکنیم تلفن یا تبلت خود را دوباره راه اندازی کنید. این کار باید هرگونه مشکل موقتی را که باعث مشکل عدم بهروزرسانی خودکار میشود برطرف کند.
در اینجا نحوه بهروزرسانی خودکار برنامههای اندرویدی بیان شده است:
مرحله ۱: فروشگاه گوگل را در تلفن یا تبلت خود باز کنید. روی نماد سه خط در بالا ضربه بزنید. تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید.
مرحله ۲: روی بهروزرسانی خودکار برنامهها (Auto-update apps) ضربه بزنید. فقط از طریق شبکه (Over any network) یا فقط از طریق Wi-Fi (Over Wi-Fi only) را انتخاب کنید. اگر مورد اول را انتخاب کنید، وقتی Wi-Fi در دسترس نباشد، برنامهها با استفاده از داده تلفن همراه بهروز میشوند.
همانطور که در بالا نشان داده شد، تنظیمات بهروزرسانی خودکار را فعال کنید، انتظار میرود برنامهها به محض دریافت بهروزرسانی جدید در فروشگاه گوگل، به طور خودکار بهروز شوند. با این حال، اینطور نیست. همانطور که در زیر نشان داده شده است، تلفن یا تبلت شما برای بهروزرسانی خودکار نیازهای خاصی را دارد.
جدا از این، فروشگاه گوگل هر روز فقط یکبار بهروزرسانی برنامه را بررسی میکند. سپس بهروزرسانیهای موجود را در یک صف قرار میدهد. پس از برآورده شدن شرایط زیر، آنها بهروز میشوند.
پس از برآورده شدن شرایط فوق، آماده بهروزرسانی خودکار است.
بیشتر بخوانید: چگونه پیام های واتساپ را به تلگرام منتقل کنیم؟ اندروید
علاوه بر شرایط فوق، هیچ محدودیتی در باتری استفاده شده توسط فروشگاه گوگل وجود ندارد. برای این منظور، باید ویژگی بهینه سازی مصرف باتری را غیرفعال کنید.
مرحله ۱: تنظیمات را در تلفن خود باز کنید و به برنامهها و اعلانها (Apps & notifications) یا برنامهها (Apps) بروید.
مرحله ۲: روی «فروشگاه گوگل (Google Play Store)» ضربه بزنید.
مرحله ۳: روی باتری (Battery) ضربه بزنید. گزینه بهینه سازی باتری (Battery optimization یا Optimize battery usage option) را مشاهده خواهید کرد. اگر روی آن نوشته شده است “استفاده بهینه از باتری (Optimizing battery use)” ، روی آن ضربه بزنید.
مرحله ۴: روی کادر کشویی Not optimized در بالا ضربه بزنید و همه (All) را انتخاب کنید.
مرحله ۵: به دنبال فروشگاه گوگل بگردید. در صورت وجود ضامن کنار آن را روشن کنید. در غیر این صورت، روی آن ضربه بزنید و گزینه Don’t optimize را انتخاب کنید.
وقتی حالت صرفه جویی باتری (Power saving) فعال باشد، فعالیتهای پس زمینه در تلفن شما محدود میشود، که میتواند بر بهروزرسانی خودکار در فروشگاه گوگل تأثیر بگذارد. باید با رفتن به Settings> Battery آن را غیرفعال کنید. در حالی که در آن هستید، بررسی کنید آیا حالت صرفه جویی در انرژی برنامه ریزی شده است که به طور خودکار فعال شود. آن را نیز غیرفعال کنید.
تلفن شما باید فضای ذخیره سازی آزاد کافی داشته باشد تا برنامهها به طور خودکار بهروز شود. اگر فضای ذخیره سازی تلفن یا تبلت اندرویدتان کم است، باید فضای آزاد ایجاد کنید. برای بررسی فضای ذخیره سازی موجود، به Settings > Storage بروید.
بیشتر بخوانید: چگونه اپلیکیشن توییتر را نصب کنیم؟
همچنین باید حافظه پنهان و دادههای فروشگاه گوگل و Google Play Services را پاک کنید. پاک کردن دادهها هیچ برنامه یا دادههای مرتبط با آن را حذف نمیکند. فقط تنظیمات فروشگاه گوگل را به مقادیر پیش فرض بازنشانی میکند.
برای انجام آن، این مراحل را دنبال کند:
مرحله ۱: تنظیمات (Settings) را باز کنید و به برنامهها (Apps) بروید.
مرحله ۲: روی فروشگاه گوگل (Google Play Store) ضربه بزنید.
مرحله ۳: روی Storage (فضای ذخیرهسازی) و سپس Clear cache (پاککردن حافظه پنهان) ضربه بزنید. سپس دکمه Clear data (پاک کردن داده) را بزنید.
مرحله ۴: این مراحل را برای Google Play Services تکرار کنید. تلفن را دوباره راه اندازی کنید.
نمیتوانید فروشگاه گوگل را کاملاً از تلفن خود حذف کنید. با این حال، میتوانید بهروزرسانی های اخیر را حذف کنید.
برای این منظور، به Settings > Apps > Play Store بروید. روی نماد سه نقطه در بالا ضربه بزنید و Uninstall updates را انتخاب کنید. یک یا دو دقیقه صبر کنید و فروشگاه گوگل باید به طور خودکار در پس زمینه بهروز شود.
در آخر، تنظیمات برنامه را در تلفن خود بازنشانی کنید. با انجام این کار هیچ اطلاعات شخصی حذف نخواهد شد. این فقط تنظیماتی مانند مجوزها، محدودیتها و غیره را به مقادیر پیش فرض خود باز میگرداند. بنابراین اگر تنظیماتی از بهروزرسانی خودکار برنامهها جلوگیری میکرد، باید برطرف شود. باید همه تنظیمات را دوباره تنظیم کنید.
برای بازنشانی تنظیمات برنامه، به تSettings > System (or General Management) > Reset > Reset app preferences (or Reset all settings) بروید.
بیشتر بخوانید: نحوه افزودن RAM به گوشی اندرویدی با استفاده از کارت MicroSD
ما انتظار داریم با روشها بالا مشکلات شما برطرف شود. اما در صورت ادامه مشکل، باید نگاهی به حساب گوگل خود بیندازید. آیا اخیراً رمز ورود حساب گوگل خود را تغییر دادهاید یا تغییری در حساب ایجاد کردهاید؟ اگر دستگاه شما با خطای ورود به سیستم روبرو شود، برنامه ها به طور خودکار بهروز نمیشوند. از حساب گوگل خود خارج شده و دوباره وارد سیستم شوید.
منبع: guidingtech